Αφρατεύουμε τη μαργαρίνη με την ζάχαρη μέχρι να γίνει λευκό.
Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά και τις σταγόνες βανίλιας.
Συμπληρώνουμε το χυμό πορτοκαλιού, ανακατεύουμε ελαφρά.
Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά σιγά.
Χωρίζουμε 3 κ.σ από την ζύμη και βάζουμε το κακάο και αναμειγνύουμε.
Αδειάζετε το μίγμα σε φόρμα του κέικ καλά αλευροβουτυρωμένη.
Προσθέτουμε το μείγμα με το κακάο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις στους 165 βαθμούς για 55 λεπτα στον αέρα.
Ingredients
Directions
Αφρατεύουμε τη μαργαρίνη με την ζάχαρη μέχρι να γίνει λευκό.
Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά και τις σταγόνες βανίλιας.
Συμπληρώνουμε το χυμό πορτοκαλιού, ανακατεύουμε ελαφρά.
Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά σιγά.
Χωρίζουμε 3 κ.σ από την ζύμη και βάζουμε το κακάο και αναμειγνύουμε.
Αδειάζετε το μίγμα σε φόρμα του κέικ καλά αλευροβουτυρωμένη.
Προσθέτουμε το μείγμα με το κακάο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις στους 165 βαθμούς για 55 λεπτα στον αέρα.
Leave a Reply