Food Tips

Η μαγειρική είναι δημιουργία αλλά για να γίνει ευκολότερη πρέπει και εμείς να βάζουμε τις δικές μας πινελιές αλλά και να δοκιμάζουμε νέες ιδέες. Τα tips είναι πολύ σημαντικά ώστε να μας κάνουν καλύτερους στην κουζίνα και οι συνταγές να βγαίνουν ακόμη και χωρίς τα υλικά που αναγράφονται. Παρακάτω μπορείτε να τα βρείτε κι αν τα εφαρμόσετε θα σας εξοικονομήσουν ...

Αξίζει να διαβάσεις...

Τα δύο βασικά υλικά των ζυμαρικών είναι σιμιγδάλι σκληρού σίτου και νερό.Σε κάποια ζυμαρικά όπως οι ταλιατέλες ή οι χυλοπίτες  μπορεί να προστεθούν γάλα και αυγά. Πως μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε τα καλά (λευκά) ζυμαρικά: •Πρέπει η όψη να είναι φωτεινή χωρίς σκασίματα και ξανθό χρώμα. Η σκούρη απόχρωση μπορεί να προδίδει ότι περιέχουν  μαλακό σίτο ή την βίαιη αποξήρανση τους. ...

 - 
English
 - 
en
Estonian
 - 
et
French
 - 
fr
German
 - 
de
Greek
 - 
el
Italian
 - 
it
Japanese
 - 
ja
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es
Swedish
 - 
sv