Ingredients
ΥΛΙΚΑ
350 g βρώμη ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ
1 tbsp φυστικοβούτυρο με CBD γεύση σοκολάτας με κακάο NATURENCAN GR
100 g μέλι
2 ώριμες μπανάνες
¼ tbsp κανέλα
¼ tbsp μαγειρική σόδα
¼ tbsp μπέικιν πάουντερ
50 g μείγμα ξηρων καρπών(φυστίκια Αιγίνης,φουντούκια,καρύδια,αμύγδαλα)
Directions
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Σε ένα μπρίκι ζεσταίνουμε (να μη βράσει) το μέλι.
2
Λιώνουμε τη μπανανα με ενα πηρούνι.
3
Προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο και το μέλι.
4
Ρίχνουμε τη βρώμη σε ενα μπολ.
5
Προσθέτουμε την κανέλα, την μαγειρική σόδα, και το μπέικιν πάουντερ.
6
Προσθέτουμε μεσα στο μείγμα των στερεών το μείγμα των υγρών και ανακατεύουμε.
7
Απλώνουμε το μείγμα σε ένα τετράγωνο ταψάκι με λαδόκολλα και το πιέζουμε προς τα κάτω να ισιώσει.
8
Σε προθερμασμένο φούρνο ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά.
9
Βγάζουμε από το φούρνο, και αφότου κρυώσει και κόβουμε σε ίσα κομμάτια.
10
Στολίζουμε με λιωμένη σοκολάτα,φυστικοβούτυρο και ξηρούς καρπούς.
Leave a Reply