ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 120 ml γάλα
 125 ml ελαιόλαδο
 120 g αλεύρι βρώμης
 120 g αλεύρι για τσουρέκι ή κίτρινο
 120 g αλεύρι ντινκελ STEVIA PARANA
 50 g STEVIA PARANA 1:3

Directions

1

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα στερεά υλικά.

2

Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το γάλα.

3

Ζυμώνουμε να έχουμε μια σχετικά σφικτή ζύμη.

4

Βάζουμε στο ψυγείο και αφήνουμε να σφίξει για 15 λεπτά.

5

Παίρνουμε το μείγμα και σε ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε σε φύλλο με ισόποσο πάχος.

6

Με ενα ποτήρι η κουπάτ κόβουμε σε σχέδια.

7

Κάνουμε με ένα πιρούνι τρύπες στην επιφάνεια.

8

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 20-25 λεπτά ανάλογα με το φούρνο.

9

Αφήνουμε να κρυώσουν και τα φυλλάσουμε σε γύαλινο ή ατσαλένιο κουτί.

Notes

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ