Ingredients
ΥΛΙΚΑ
120 ml γάλα
125 ml ελαιόλαδο
120 g αλεύρι βρώμης
120 g αλεύρι για τσουρέκι ή κίτρινο
120 g αλεύρι ντινκελ STEVIA PARANA
50 g STEVIA PARANA 1:3
Directions
1
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα στερεά υλικά.
2
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το γάλα.
3
Ζυμώνουμε να έχουμε μια σχετικά σφικτή ζύμη.
4
Βάζουμε στο ψυγείο και αφήνουμε να σφίξει για 15 λεπτά.
5
Παίρνουμε το μείγμα και σε ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε σε φύλλο με ισόποσο πάχος.
6
Με ενα ποτήρι η κουπάτ κόβουμε σε σχέδια.
7
Κάνουμε με ένα πιρούνι τρύπες στην επιφάνεια.
8
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 20-25 λεπτά ανάλογα με το φούρνο.
9
Αφήνουμε να κρυώσουν και τα φυλλάσουμε σε γύαλινο ή ατσαλένιο κουτί.
Leave a Reply