Γλυκά παξιμάδια με αμύγδαλο

Γλυκά παξιμαδια με αμύγδαλο

Prep Time 25 minutes
Cook Time 25 minutes
Total Time 50 minutes
Course Breakfast, Dessert, Snack
Cuisine French, Greek
Servings 40

Ingredients
  

  • 420 γρ. αλεύρι γοχ
  • 1 φακελακι μπέικιν πάουντερ
  • 60 γρ. ηλιέλαιο
  • 200 γρ. μέλι
  • 2 αυγά
  • 120 γρ. λευκό αμύγδαλο (ελαφρως σπασμένα)

Instructions
 

  • Σε ένα μπόλ ρίχνουμε τα αυγά, το ηλιέλαιο, το μελί & τα χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός.
  • Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν και το ρίχνουμε στο υγρό μέιγμα.
  • Στο τέλος προσθέτουμε τα αμύγδαλα
  • Πλάθουμε σε 3 ρολά
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ℃ στις αντιστάσεις για 15 λέπτα
  • Βγάζουμε από το φούρνο κόβουμε σε φέτες και ψήνουμε άλλα 20 λεπτα.
Keyword biscotti
Share via
Copy link