Γλυκά παξιμαδια με αμύγδαλο
Ingredients
- 420 γρ. αλεύρι γοχ
- 1 φακελακι μπέικιν πάουντερ
- 60 γρ. ηλιέλαιο
- 200 γρ. μέλι
- 2 αυγά
- 120 γρ. λευκό αμύγδαλο (ελαφρως σπασμένα)
Instructions
- Σε ένα μπόλ ρίχνουμε τα αυγά, το ηλιέλαιο, το μελί & τα χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός.
- Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν και το ρίχνουμε στο υγρό μέιγμα.
- Στο τέλος προσθέτουμε τα αμύγδαλα
- Πλάθουμε σε 3 ρολά
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ℃ στις αντιστάσεις για 15 λέπτα
- Βγάζουμε από το φούρνο κόβουμε σε φέτες και ψήνουμε άλλα 20 λεπτα.
Leave a Reply