Κρουστόπιτα με τυριά
Ingredients
- 1 πακέτο κρουστά
- 250 γρ αγελαδινό φέτα
- 150 γρ γκούντα
- 100 γρ ενταμ
- 50 γρ κρέμα τυρί
- Ηλιέλαιο
- 2 αυγά
- 1/2 ποτήρι γάλα
- Λίγο λιωμένο βούτυρο
Instructions
- Λαδώνουμε πολύ καλά ένα 28άρι το ταψί
- Ξεχωρίζουμε 2 φύλλα κρούστας
- Βάζουμε στο ταψί το ένα πάνω στο άλλο τσαλακωμένα και βουτυρωμένα μεταξύ τους.
- Προσθέτουμε άλλα 3 φυλλα κρούστας
- σταυρωτά και βουτυρημένα μεταξύ τους.
- Ρίχνουμε το μισό από το μείγμα και το μισό τυρί κρέμα κομμένο σε κομματάκια
- Προσθέτουμε άλλα 3 φύλλα σταυρωτά.
- Αδειάζουμε το υπόλοιπο μείγμα και το υπόλοιπο τυρί κρέμα κομμένο σε κομματάκια.
- Στη συνέχεια κλείνουμε την πίτα με τα υπόλοιπα φύλλα σταυρωτά.
- Ότι περισσεύει από τα φύλλα τα τυλίγουμε γύρω-γύρω προς τα μέσα.
- Χτυπάμε σε ένα μπολ τα βγάζουμε το γάλα.
- Αδειάζουμε από πάνω το μείγμα.
- Αφήνουμε 5 λεπτά για να απορροφηθεί.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο
- 30 λεπτά περίπου στις αντιστάσεις στο 200⁰
Leave a Reply