Mηλόπιτα κλασσική
Ingredients
- 4 μήλα σε κυβάκια
- 1 κούπα ζάχαρη
- 1 κούπα ηλιέλαιο
- 4 αυγά
- 2 κούπες αλεύρι
- 1 κ γλ κανέλα
- 1 βανίλια
- 1/4 κ.γ γαρύφαλλο
Instructions
- Χτυπάμε τη ζάχαρη με το ηλιέλαιο με ένα σύρμα
- Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε.
- Σε ένα μπόλ προσθέτουμε το αλεύρι, τη κανέλα, βανίλια, το γαρύφαλλο & το μπέικιν και τα ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε το υγρό μείγμα στο στερεό μείγμα.
- Στο τέλος ρίχνουμε τα μήλα και ανακατεύουμε.
- Ψήνουμε στους 180 ℃ στις αντιστάσεις για 45 λεπτά με 1 ώρα ανάλογα το φούρνο.
Leave a Reply