Μηλόπιτα
Ingredients
- 200 γρ. ηλιέλαιο
- 4 αυγά
- 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 300 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 300 γρ. ζάχαρη καστανή
- 10 γρ. μπέικιν πάουντερ
- 2 μήλα κόκκινα
- Ζάχαρη άχνη για το σερβίρισμα
Instructions
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν.
- Προσθέτουμε το ηλιέλαιο και το γιαούρτι
- Ρίχνουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και το μπέικιν πάουντερ ανακατεύοντας απαλά με μια σπάτουλα.
- Στο τέλος κόβουμε τα μήλα σε κυβακια και τα ρίχνουμε μέσα μείγμα
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ° για 55 λεπτα αν πάρει γρήγορα χρώμα βάζουμε αλουμινόχαρτο και ψήνουμε κανονικά .
Leave a Reply