Σουφλέ σπανάκι
Ingredients
- 100 γρ γιαούρτι στραγγιστό
- 20 γρ ελαιόλαδο
- 1 αυγό
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 50 γρ φρέσκο σπανάκι
- 50 γρ ΑΛΕΥΡΙ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΙΚΟ – ΜΥΛΟΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
- 60 γρ τυρί (φέτα)
Instructions
- Ανακατεύουμε πολύ καλά το γιαούρτι με το αυγό μέχρι να γίνουν ένα βελούδινο μείγμα.
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
- Συνεχίζουμε προσθέτοντας το αλεύρι.
- Ρίχνουμε το σπανάκι και τη φέτα.
- Λαδώνουμε καλά το πήλινο και αδειάζουμε το μείγμα.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 20 με 25 λεπτά.
Leave a Reply