Εύκολη foccacia γεμιστή
Ingredients
Για τη ζύμη
- 2 ⅓ φλυτζάνια του τσαγιού ΑΛΕΥΡΙ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΙΚΟ – ΜΥΛΟΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
- 165 ml γάλα ή νερό
- 2 κ.γλ μπέικιν πάουντερ
Για τη γέμιση
- 3 κ.σ Άλειμμα πιπεριάς Φλωρίνης με μελιτζάνα TRADIFRESH
- 2 κ.σ. κατίκι Δομοκού
Instructions
- Σε ένα μπόλ προσθέτουμε το αλεύρι με το νερό ή το γάλα και ανακατεύουμε.
- Ζυμώνουμε και κόβουμε τη ζύμη σε δύο ισόποσα κομμάτια.
- Με ένα πλάστη ανοίγουμε σε δυο πιτούλες 25 cm.
- Αλείφουμε με λάδι το τηγάνι και μόλις κάψει βάζουμε τη πρώτη πίτα.
- Προσθέτουμε το άλειμμα πιπεριάς και το κατίκι Δομοκού
- Τοποθετούμε την δεύτερη πίτα και κλείνουμε με ένα πηρούνι τις άκρες.
- Κλείνουμε το καπάκι και μόλις ψηθεί η κάτω πλευρά αναποδογυρίζουμε.
Leave a Reply