
Μοναστηριακές τηγανίτες
Prep Time5 mins
Active Time10 mins
Total Time15 mins
Course: Breakfast, Dessert
Cuisine: Greek
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά και αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο ακόμη νερό ακόμη μέχρι να χυλώσει.
Βάζουμε τηγάνι αρκετό λάδι και το τοποθετούμε σε μάτι δυνατή φωτιά.
Ρίχνουμε το μείγμα μέσα στο λάδι χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι της σούπας δημιουργώντας έτσι τις τηγανίτες.
Όταν οι τηγανιτές αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα τότε τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις τοποθετούμε πάνω σε ένα πιάτο στο οποίο έχουμε βάλει απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη ή μέλι και κανέλλα όσο είναι ακόμα ζεστές