Kολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

Yields1 Serving
ΥΛΙΚΑ
 2 κολοκύθια
 120 γρ γιαούρτι
 120 γρ. ανθότυρο
 100 γρ. κατσικιίσια φέτα
 4 κ.σ. τυρί κρέμα
 1 μεγάλο καρότο
 1 αυγό
 150 γρ αλέυρι ολικής ζεας
 1 κ.γλ 7 λαχανικά
 1 & 1/2 κ.γλ. δυόσμος (ψιλικομμένος )
 50 γρ ελαιόλαδο
 2 κ.γλ μπέικιν πάουντερ
 1 κούπα αλεύρι βρώμης
 Μείγμα ξηρών καρπών για πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στο χοντρό μέρος του τρίφτη.

2

Τα βάζουμε σε μια πετσέτα και τα πιέζουμε καλά να βγάλουν όλα τα υγρά τους.

3

Τα βάζουμε σε μια πετσέτα και τα πιέζουμε καλά να βγάλουν όλα τα υγρά τους.

4

Προσθέτουμε τα μυρωδικάτα αβγά χτυπημένα, το γιαούρτι το ελαιόλαδο, τη μισή ποσότητα φέτας το ανθότυρο κι ανακατεύουμε.

5

Σε ένα άλλο μπόλ προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, αλάτι, πιπέρι κι ανακατεύουμε.

6

Αναμειγνύουμε τα στέρεα με τα υγρά υλικά.

7

Ρίχνουμε από πάνω την υπόλοιπη ποσότητα των τυριών σε κομματάκια.

8

Αλείφουμε ένα ταψί με ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.

9

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο, για 40 λεπτά περίπου, μέχρι να πάρει χρυσό χρώμα.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 2 κολοκύθια
 120 γρ γιαούρτι
 120 γρ. ανθότυρο
 100 γρ. κατσικιίσια φέτα
 4 κ.σ. τυρί κρέμα
 1 μεγάλο καρότο
 1 αυγό
 150 γρ αλέυρι ολικής ζεας
 1 κ.γλ 7 λαχανικά
 1 & 1/2 κ.γλ. δυόσμος (ψιλικομμένος )
 50 γρ ελαιόλαδο
 2 κ.γλ μπέικιν πάουντερ
 1 κούπα αλεύρι βρώμης
 Μείγμα ξηρών καρπών για πασπάλισμα

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στο χοντρό μέρος του τρίφτη.

2

Τα βάζουμε σε μια πετσέτα και τα πιέζουμε καλά να βγάλουν όλα τα υγρά τους.

3

Τα βάζουμε σε μια πετσέτα και τα πιέζουμε καλά να βγάλουν όλα τα υγρά τους.

4

Προσθέτουμε τα μυρωδικάτα αβγά χτυπημένα, το γιαούρτι το ελαιόλαδο, τη μισή ποσότητα φέτας το ανθότυρο κι ανακατεύουμε.

5

Σε ένα άλλο μπόλ προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, αλάτι, πιπέρι κι ανακατεύουμε.

6

Αναμειγνύουμε τα στέρεα με τα υγρά υλικά.

7

Ρίχνουμε από πάνω την υπόλοιπη ποσότητα των τυριών σε κομματάκια.

8

Αλείφουμε ένα ταψί με ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.

9

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο, για 40 λεπτά περίπου, μέχρι να πάρει χρυσό χρώμα.

Notes

Kολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο