Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στο χοντρό μέρος του τρίφτη.
Τα βάζουμε σε μια πετσέτα και τα πιέζουμε καλά να βγάλουν όλα τα υγρά τους.
Τα βάζουμε σε μια πετσέτα και τα πιέζουμε καλά να βγάλουν όλα τα υγρά τους.
Προσθέτουμε τα μυρωδικάτα αβγά χτυπημένα, το γιαούρτι το ελαιόλαδο, τη μισή ποσότητα φέτας το ανθότυρο κι ανακατεύουμε.
Σε ένα άλλο μπόλ προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, αλάτι, πιπέρι κι ανακατεύουμε.
Αναμειγνύουμε τα στέρεα με τα υγρά υλικά.
Ρίχνουμε από πάνω την υπόλοιπη ποσότητα των τυριών σε κομματάκια.
Αλείφουμε ένα ταψί με ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο, για 40 λεπτά περίπου, μέχρι να πάρει χρυσό χρώμα.
Ingredients
Directions
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στο χοντρό μέρος του τρίφτη.
Τα βάζουμε σε μια πετσέτα και τα πιέζουμε καλά να βγάλουν όλα τα υγρά τους.
Τα βάζουμε σε μια πετσέτα και τα πιέζουμε καλά να βγάλουν όλα τα υγρά τους.
Προσθέτουμε τα μυρωδικάτα αβγά χτυπημένα, το γιαούρτι το ελαιόλαδο, τη μισή ποσότητα φέτας το ανθότυρο κι ανακατεύουμε.
Σε ένα άλλο μπόλ προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, αλάτι, πιπέρι κι ανακατεύουμε.
Αναμειγνύουμε τα στέρεα με τα υγρά υλικά.
Ρίχνουμε από πάνω την υπόλοιπη ποσότητα των τυριών σε κομματάκια.
Αλείφουμε ένα ταψί με ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο, για 40 λεπτά περίπου, μέχρι να πάρει χρυσό χρώμα.
Leave a Reply