Αλμυρές Μπάρες με γεύση πίτσα
Ingredients
- 300 γρ Βρώμη Αχιλλέας Ξηροί Καρποί
- 300 γρ Νερό
- 2 κ.σ Σκόνη Λιναρόσπορου Γιαχανάς
- 50 γρ Ηλιόσποροι Αχιλλέας Ξηροί Καρποί
- 50 γρ Κολοκυθόσποροι Αχιλλέας Ξηροί Καρποί
- 50 κ.σ Σπιτική Σάλτσα με βασιλικό Εν Αφθονία
- 1 κ.γ Βότανα Προβηγκίας House of Spice
- 1 κ.γ Λιαστή πιπεριά ελαφρώς πικάντικη House of Spice
- 60 γρ Γραβιέρα Σκορδάτη Ζωζεφίνος
- 10 γρ Κόκκινη Πιπεριά
Instructions
- Βάζουμε το λιναρόσπορο μέσα στη βρώμη.
- Προσθέτουμε το νερό και θα αφήσουμε λίγο στην άκρη.
- Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε την σάλτσα.
- Θα προσθέσουμε τη γραβιέρα τους κολοκυθόσπορους,ηλιόσπορους και τα μυρωδικά.
- Προσθέτουμε και τη ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά.
- Αναμιγνύουμε στερεά και υγρά υλικά.
- Προσθέτουμε το φρέσκο πιπέρι και απλώνουμε το μείγμα.
- Τρίβουμε από πάνω γραβιέρα.
- Ψήνουμε στους 180°C στις αντιστάσεις για 30 λεπτά περίπου.
Leave a Reply