Γλυκα φιογκακια

Γλυκα φιογκακια

Materials

  • 1 πακέτο Φιογκάκια Mama Irene Pasta
  • 1/2 φλιτζάνι 1:1  Stevia Parana
  • 1 κ.σ. Kανέλα

Instructions

  • Βράζουμε τα φιογκάκια
  • Ρίχνουμε τη στέβια πάνω σε ένα ξύλο κοπής και ανακατεύουμε με την κανέλα.
  • Ρίχνουμε τα φιογκάκια μέσα στο μείγμα και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ενσωματωθεί παντού το μείγμα
  • Ψήνουμε για 25 λεπτά στους 180 °C στις αντιστάσεις.
 - 
English
 - 
en
Greek
 - 
el