Χοιρινο της μαμάς στη γάστρα

Χοιρινο της μαμάς στη γάστρα

Prep Time10 mins
Active Time2 hrs
Total Time2 hrs 10 mins
Course: Main Course
Cuisine: Greek
Yield: 4

Materials

  • 1&1/2  kg  χοιρινό (λαιμός)
  • 2 k.σ Karpea BBQ oil με αλάτι θαλάσσης και δενδρολίβανο
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 2 λεμονια +το ξυσμα
  • 1 κρεμμύδι σε ροδέλες 
  • 2 καρότα 
  • 2  κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης σε χοντρά κομμάτια 
  • 1 πράσινη πιπεριά σε χοντρά κομμάτια 
  • Μαύρο πιπέρι
  • 1 κ.σ μουστάρδα
  • 1/2 ποτήρι κρασί
  • 3 κ.σ Karpea the Gold Aφιλτράριστο
  • Greek salt flakes 

Instructions

  • Κόβουμε το χοιρινό σε κομμάτια.
  • Προσθέτουμε Karpea BBQ oil με αλάτι θαλάσσης και δενδρολίβανο
  • Αλατοπιπερώνουμε βάζουμε μουστάρδα λάδι.
  • Προσθέτουμε όλα τα υλικά.
  • Ψήνουμε στις αντιστάσεις στους 200°C για 2 ωρες.

(ανάλογα το φούρνο δείτε το αν χρειαστεί παραπάνω)

     - 
    English
     - 
    en
    Greek
     - 
    el