Χοιρινο της μαμάς στη γάστρα
Ingredients
- 1&1/2 kg χοιρινό (λαιμός)
- 2 k.σ Karpea BBQ oil με αλάτι θαλάσσης και δενδρολίβανο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 2 λεμονια +το ξυσμα
- 1 κρεμμύδι σε ροδέλες
- 2 καρότα
- 2 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης σε χοντρά κομμάτια
- 1 πράσινη πιπεριά σε χοντρά κομμάτια
- Μαύρο πιπέρι
- 1 κ.σ μουστάρδα
- 1/2 ποτήρι κρασί
- 3 κ.σ Karpea the Gold Aφιλτράριστο
- Greek salt flakes
Instructions
- Κόβουμε το χοιρινό σε κομμάτια.
- Προσθέτουμε Karpea BBQ oil με αλάτι θαλάσσης και δενδρολίβανο
- Αλατοπιπερώνουμε βάζουμε μουστάρδα λάδι.
- Προσθέτουμε όλα τα υλικά.
- Ψήνουμε στις αντιστάσεις στους 200°C για 2 ωρες.
Leave a Reply