Vegan φλογέρα με ξηρούς καρπούς & μαρμελάδα δαμάσκηνο

Vegan φλογέρα με ξηρούς καρπούς & μαρμελάδα δαμάσκηνο

Ingredients
  

  • 1/2  πακέτο Φύλλο κρούστας Ιoνική Σφολιάτα
  • 500 γρ Χειροποίητος χαλβάς Κανδύλα
  • 1 κούπα Καρύδια χοντροκομμένα
  • 1 κούπα Αμύγδαλα χοντροκομμένα
  • 4 κ.σ. Μαρμελάδα δαμάσκηνο Μarmeliza
  • 100 γρ Βούτυρο λιωμένο 

Instructions
 

  • Κόβουμε τα φύλλα κρούστας
  • Ρίχνουμε στο multi τα καρύδια και τα αμύγδαλα χοντροκομμένα
  • Στη συνέχεια σε ένα μπολ ρίχνουμε το χαλβά και τη μαρμελάδα δαμάσκηνο.
  • Αλείφουμε το κάθε φύλλο της κρούστας με βούτυρο.
  • Προσθέτουμε 2-3 κουταλιές από το μείγμα. Κλείνουμε τις 2 πλευρές δεξιά και αριστερά .
  • Τυλίγουμε προς τα μέσα, στην άκρη βάζουμε λίγο ακόμη βούτυρο για να κλείσει καλά και να γίνει ένα ρολό.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
 - 
English
 - 
en
Estonian
 - 
et
French
 - 
fr
German
 - 
de
Greek
 - 
el
Italian
 - 
it
Japanese
 - 
ja
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es
Swedish
 - 
sv