Vegan φλογέρα με ξηρούς καρπούς & μαρμελάδα δαμάσκηνο
Ingredients
- 1/2 πακέτο Φύλλο κρούστας Ιoνική Σφολιάτα
- 500 γρ Χειροποίητος χαλβάς Κανδύλα
- 1 κούπα Καρύδια χοντροκομμένα
- 1 κούπα Αμύγδαλα χοντροκομμένα
- 4 κ.σ. Μαρμελάδα δαμάσκηνο Μarmeliza
- 100 γρ Βούτυρο λιωμένο
Instructions
- Κόβουμε τα φύλλα κρούστας
- Ρίχνουμε στο multi τα καρύδια και τα αμύγδαλα χοντροκομμένα
- Στη συνέχεια σε ένα μπολ ρίχνουμε το χαλβά και τη μαρμελάδα δαμάσκηνο.
- Αλείφουμε το κάθε φύλλο της κρούστας με βούτυρο.
- Προσθέτουμε 2-3 κουταλιές από το μείγμα. Κλείνουμε τις 2 πλευρές δεξιά και αριστερά .
- Τυλίγουμε προς τα μέσα, στην άκρη βάζουμε λίγο ακόμη βούτυρο για να κλείσει καλά και να γίνει ένα ρολό.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
Leave a Reply