Αλμυρό κέικ αλλαντικών
Ingredients
- 1 1/2 κούπα ΑΛΕΥΡΙ γοχ
- 500 γρ αγελαδινό τυρι
- 100 γρ τριμμένο τυρί γκούντα κασέρι
- 4 αυγά
- 2 στραγγιστά γιαούρτια
- 50 γρ ελαιόλαδο
- 1 ½ κ.γλ μπέικιν πάουντερ
- 4 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
- 4 φέτες ζαμπόν
Instructions
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά, το γιαούρτι και χτυπάμε με σύρμα χειρός.
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το αλάτι.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν.
- Προσθέτουμε τη μισή από την ποσότητα του αλευριού στο μείγμα.
- Σε ένα μικρό μπολάκι ρίχνουμε το αγελαδινό τυρι και το λιώνουμε με το χέρι.
- Προσθέτουμε το αγελαδινό τυρί στο μείγμα.
- Προσθέτουμε το τριμμένο κασέρι.
- Προσθέτουμε τα αλλαντικά.
- Βουτυρώνουμε τα φόρμα για κέικ και προσθέτουμε όλο το μείγμα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 200 βαθμούς για 25-30 λεπτά.
Leave a Reply