Αλμυρό κέικ αλλαντικών

Αλμυρό κέικ αλλαντικών

Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 40 minutes
Servings 8

Ingredients
  

  • 1 1/2 κούπα ΑΛΕΥΡΙ γοχ
  • 500 γρ αγελαδινό τυρι
  • 100 γρ τριμμένο τυρί γκούντα κασέρι
  • 4 αυγά
  • 2 στραγγιστά γιαούρτια
  • 50 γρ ελαιόλαδο
  • 1 ½ κ.γλ μπέικιν πάουντερ
  • 4 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
  • 4 φέτες ζαμπόν

Instructions
 

  • Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά, το γιαούρτι και χτυπάμε με σύρμα χειρός.
  • Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το αλάτι.
  • Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν.
  • Προσθέτουμε τη μισή από την ποσότητα του αλευριού στο μείγμα.
  • Σε ένα μικρό μπολάκι ρίχνουμε το αγελαδινό τυρι και το λιώνουμε με το χέρι.
  • Προσθέτουμε το αγελαδινό τυρί στο μείγμα.
  • Προσθέτουμε το τριμμένο κασέρι.
  • Προσθέτουμε τα αλλαντικά.
  • Βουτυρώνουμε τα φόρμα για κέικ και προσθέτουμε όλο το μείγμα.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 200 βαθμούς για 25-30 λεπτά.
Share via
Copy link