Απάκι κοτόπουλο με μανιτάρια και σάλτσα κρασιού
Ingredients
- 1 συσκευασία απάκι κοτόπουλο
- 1 συσκευασία μανιτάρια λευκά
- 1/2 λευκό κρασί
- 1 κ.σ βούτυρο
- ΑΛΕΥΡΙ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΙΚΟ – ΜΥΛΟΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
- Αλάτι
- Πιπέρι
Instructions
- Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες.
- Τα σοτάρουμε με λίγο λάδι και ρίχνουμε το βούτυρο.
- Προσθέτουμε το λευκό κρασί.
- Ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι.
- Πανάρουμε ελαφρά με αλεύρι το απάκι.
- Το προσθέτουμε στη σάλτσα κρασιού.
- Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Leave a Reply