Γέμιση με πληγούρι για γαλοπούλα ή κοτόπουλο.

Γέμιση με πληγούρι για γαλοπούλα ή κοτόπουλο.

Prep Time 10 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 25 minutes
Course Main Course
Cuisine Greek
Servings 4

Ingredients
  

  • 1 χορτόσουπα με πληγούρι & κουρκουμά Mama irene pasta
  • 5 αποξηραμένα σύκα ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ
  • 8 αποξηραμένα βερίκοκα ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ
  • 1 φλ καρύδια ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ
  • 1/2 φλ φυστίκια Αιγίνης ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ
  • 1/2 φλ φυτικό βούτυρο
  • 3 φέτες αποξηραμένο μήλο 4G

Instructions
 

  • Κόβουμε σε κομματάκια τα αποξηραμένα φρούτα
  • Χοντροκόβουμε τους ξηρούς καρπούς είτε με μαχαίρι είτε τους περνάμε από multi
  • Σοτάρουμε τους ξηρούς καρπούς και τα αποξηραμένα φρούτα για περίπου 5 λεπτά
  • Ρίχνουμε το πλιγούρι προσθέτουμε νερό και αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί με βάση τις οδηγίες που γράφει πάνω στη συσκευασία. 
Share via
Copy link