Κέικ με λευκό γλάσο σοκολάτας

Κέικ με λευκο γλάσο

5 from 1 vote
Prep Time 10 minutes
Cook Time 50 minutes
Total Time 1 hour

Equipment

  • 1 Φόρμα σιλικόνης Τριαντάφυλλο στρογγυλή 23 εκ.
  • Μίξερ χειρός HM9109KB-CE

Ingredients
  

Για τη ζύμη

Για το γλάσο

Instructions
 

Για τη ζύμη

  • Προσθέτουμε σε ένα  μπολ μαζί με το  ηλιέλαιο , το λιωμένη μαργαρίνη ,την  ζάχαρη  το ξύσμα πορτοκαλιού , τον χυμό πορτοκάλι και χτυπάμε με το μίξερ.
  • Προσθέτουμε τα αυγά
  • Ρίχνουμε το αλεύρι γ.ο.χ , το μπέικεν πάουντερ και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
  • Προσθέτουμε την τρούφα σοκολάτας μέσα στο μείγμα
  • Ρίχνουμε το μείγμα στη φόρμα (αν δεν ειναι φόρμα  σιλικόνης αλευροβουτυρώνουμε πολύ καλά)
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 60-70 λεπτά στους 170 c.

Για το γλάσο

  • Λιώνουμε σε μπεν μαρί την λευκή κουβερτούρα. 
  • Ζεσταίνουμε  τη κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε τη κουβερτουρα και στο τέλος το αλεύρι.
 - 
English
 - 
en
Estonian
 - 
et
French
 - 
fr
German
 - 
de
Greek
 - 
el
Italian
 - 
it
Japanese
 - 
ja
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es
Swedish
 - 
sv