Κοραλάκια μακαρόνια με φρέσκια ντομάτα,κατσικίσια φέτα, κατίκι Δομοκού &πέστο Βασιλικού
Ingredients
- 1/2 πακέτο μακαρόνια κοραλάκια
- 1 φρέσκια ντομάτα
- 200 γρ κατσικίσια φέτα
- 1 κ.σ. κατίκι Δομοκού
- 1-2 κ.σ πέστο Βασιλικού
- Ρίγανη
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Instructions
- Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μία κατσαρόλα με αλατισμένο καυτό νερό.
- Σε ένα πυρέξ βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και και προσθέτουμε ελαιόλαδο.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να λιώσει και η φέτα.
- Βγάζουμε από το φούρνο το πυρέξ και προσθέτουμε μέσα τα μακαρόνια που έχουμε στραγγίσει.
- Προαιρετικά βουτυρώνουμε σε ένα κατσαρολάκι τα μακαρόνια πριν τα προσθέσουμε μέσα στο πυρέξ.
Leave a Reply