Κοραλάκια μακαρόνια με φρέσκια ντομάτα,κατσικίσια φέτα,κατίκι Δομοκού &πέστο Βασιλικού

Κοραλάκια μακαρόνια με φρέσκια ντομάτα,κατσικίσια φέτα, κατίκι Δομοκού &πέστο Βασιλικού

Prep Time10 mins
Active Time20 mins
Total Time30 mins
Course: Main Course, Salad
Cuisine: Greek, Italian
Yield: 2

Materials

  • 1/2 πακέτο μακαρόνια κοραλάκια
  • 1 φρέσκια ντομάτα
  • 200 γρ κατσικίσια φέτα
  • 1 κ.σ. κατίκι Δομοκού
  • 1-2 κ.σ πέστο Βασιλικού
  • Ρίγανη 
  • Αλάτι
  • Πιπέρι 
  • Ελαιόλαδο

Instructions

  • Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μία κατσαρόλα με αλατισμένο καυτό νερό.
  • Σε ένα πυρέξ βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και και προσθέτουμε ελαιόλαδο.
  • Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να λιώσει και η φέτα.
  • Βγάζουμε από το φούρνο το πυρέξ και προσθέτουμε μέσα τα μακαρόνια που έχουμε στραγγίσει.
  • Προαιρετικά βουτυρώνουμε σε ένα κατσαρολάκι τα μακαρόνια πριν τα προσθέσουμε μέσα στο πυρέξ.
 - 
English
 - 
en
Greek
 - 
el