Κορμός με χαλβά

Κορμός με χαλβά

Prep Time 15 minutes
Cook Time 1 hour
Course Dessert
Cuisine Greek

Ingredients
  

Instructions
 

  • Λιώνουμε την κουβερτούρα μέσα σε μπεν μαρί.
  • Αποσύρουμε  από το μάτι και την ανακατεύουμε με το ταχίνι το μέλι και το κακάο.
  • Ρίχνουμε το μείγμα μέσα σε μία λαδόκολλα το τυλίγουμε σε σχήμα σαλάμι κλείνουμε τις γωνίες και προσθέτουμε από πάνω αλουμινόχαρτο για τυχόν διαρροές.
  • Παγώνουμε στο ψυγείο για 4 με πέντε ώρες είτε στην κατάψυξη για 1 ώρα (αν τοποθετήσετε στην κατάψυξη μετά το βγάζετε και το τοποθετείτε στο ψυγείο)
Share via
Copy link