Κορμός με χαλβά
Ingredients
- 400 gr Χαλβάς Αμύγδαλο με Στέβια
- 1 κ.σ. μέλι
- 120 γρ Ταχίνι με αλατισμένη καραμέλα 300 γραμμάρια
- 350 γρ κουβερτούρα
- 2 κ.σ. κακάο
- 150 γρ γκρανολα
- 150 γρ φουντούκια
Instructions
- Λιώνουμε την κουβερτούρα μέσα σε μπεν μαρί.
- Αποσύρουμε από το μάτι και την ανακατεύουμε με το ταχίνι το μέλι και το κακάο.
- Ρίχνουμε το μείγμα μέσα σε μία λαδόκολλα το τυλίγουμε σε σχήμα σαλάμι κλείνουμε τις γωνίες και προσθέτουμε από πάνω αλουμινόχαρτο για τυχόν διαρροές.
- Παγώνουμε στο ψυγείο για 4 με πέντε ώρες είτε στην κατάψυξη για 1 ώρα (αν τοποθετήσετε στην κατάψυξη μετά το βγάζετε και το τοποθετείτε στο ψυγείο)
Leave a Reply