Κορμός με χαλβά

Κορμός με χαλβά

Prep Time15 mins
Active Time1 hr
Course: Dessert
Cuisine: Greek

Materials

Instructions

  • Λιώνουμε την κουβερτούρα μέσα σε μπεν μαρί.
  • Αποσύρουμε  από το μάτι και την ανακατεύουμε με το ταχίνι το μέλι και το κακάο.
  • Ρίχνουμε το μείγμα μέσα σε μία λαδόκολλα το τυλίγουμε σε σχήμα σαλάμι κλείνουμε τις γωνίες και προσθέτουμε από πάνω αλουμινόχαρτο για τυχόν διαρροές.
  • Παγώνουμε στο ψυγείο για 4 με πέντε ώρες είτε στην κατάψυξη για 1 ώρα (αν τοποθετήσετε στην κατάψυξη μετά το βγάζετε και το τοποθετείτε στο ψυγείο)
 - 
English
 - 
en
Greek
 - 
el