Μακαρονόπιτα

Μακαρονόπιτα

Ingredients
  

  • 1 Πακέτο Samarina Pasta Μεσογειακές γεύσεις
  • 1 Πακέτο Φύλλο κρούστας Ιονική Ζύμη
  • 2 κ.σ Βούτυρο
  • ή 5 Αυγά Αγρόκτημα Κερκίνης
  • 200 γρ Στραγγιστό Γιαούρτι
  • 100 γρ Τυρί κρέμα
  • 2 & 1/2 Φλυτζάνια Γάλα
  • 400 γρ Φέτα κατσικίσια
  • 300 γρ Γραβιέρα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Karpea Spray για τα φύλλα

Instructions
 

  • Ρίχνουμε τις μεσογειακές βίδες σε βραστό και αλατισμένο νερό.
  • Στραγγίζουμε και βάζουμε βούτυρο.
  • Αφήνουμε στην άκρη.
  • Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, προσθέτουμε τη φέτα και το τυρί κρέμα.
  • Προσθέτουμε τη γραβιέρα.
  • Ρίχνουμε τα αυγά ένα-ένα. 
  • Προσθέτουμε τις μεσογειακές βίδες και ανακατεύουμε.
  • Τοποθετούμε τα 6 φύλλα κρούστας λαδωμένα ενδιάμεσα. 
  • Ρίχνουμε τη γέμιση.
  • Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα 6 λαδωμένα φύλλα.
  • Γυρίζουμε τις γωνίες προς τα μέσα.
  • Ψήνουμε στους 180  για 45-60 λεπτά.
Share via
Copy link