Μακαρονόπιτα
Ingredients
- 1 Πακέτο Samarina Pasta Μεσογειακές γεύσεις
- 1 Πακέτο Φύλλο κρούστας Ιονική Ζύμη
- 2 κ.σ Βούτυρο
- ή 5 Αυγά Αγρόκτημα Κερκίνης
- 200 γρ Στραγγιστό Γιαούρτι
- 100 γρ Τυρί κρέμα
- 2 & 1/2 Φλυτζάνια Γάλα
- 400 γρ Φέτα κατσικίσια
- 300 γρ Γραβιέρα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Karpea Spray για τα φύλλα
Instructions
- Ρίχνουμε τις μεσογειακές βίδες σε βραστό και αλατισμένο νερό.
- Στραγγίζουμε και βάζουμε βούτυρο.
- Αφήνουμε στην άκρη.
- Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, προσθέτουμε τη φέτα και το τυρί κρέμα.
- Προσθέτουμε τη γραβιέρα.
- Ρίχνουμε τα αυγά ένα-ένα.
- Προσθέτουμε τις μεσογειακές βίδες και ανακατεύουμε.
- Τοποθετούμε τα 6 φύλλα κρούστας λαδωμένα ενδιάμεσα.
- Ρίχνουμε τη γέμιση.
- Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα 6 λαδωμένα φύλλα.
- Γυρίζουμε τις γωνίες προς τα μέσα.
- Ψήνουμε στους 180 για 45-60 λεπτά.
Leave a Reply