Μανιταρόσουπα βελουτέ
Ingredients
- 4 κ.σ βελουτόσουπα με μανιτάρια Μανιταροπροιόντα Γρεβενών
- 4 ποτήρια νερό
- 1/4 κούπας κρέμα γάλακτος
- 2 κ.σ βούτυρο
- Λίγο αλάτι
- Προαιρετικά γιαούρτι για το στόλισμα
Instructions
- Σε ένα βαθύ τηγάνι ή κατσαρολάκι προσθέτουμε το κρύο νερό και τη βελουτόσουπα.
- Ανακατεύουμε να διαλυθεί.
- Μεταφέρουμε και βράζουμε για 3 λεπτά.
- Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το αλάτι.
- Βράζουμε για άλλα 7 λεπτά και όταν πήξει προσθέτουμε το βούτυρο.
- Αποσύρουμε και μεταφέρουμε σε ένα βαθύ μπολ ή πιάτο
- Προαιρετικά βάζουμε μια κουταλιά γιαούρτι.
Leave a Reply