Μανιταρόσουπα βελουτέ

Μανιταρόσουπα βελουτέ

Prep Time 5 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 15 minutes
Servings 4

Ingredients
  

  • 4 κ.σ βελουτόσουπα με μανιτάρια  Μανιταροπροιόντα Γρεβενών 
  • ποτήρια   νερό 
  • 1/4  κούπας  κρέμα γάλακτος
  • 2  κ.σ  βούτυρο
  • Λίγο αλάτι 
  • Προαιρετικά γιαούρτι για το στόλισμα

Instructions
 

  • Σε ένα βαθύ τηγάνι ή κατσαρολάκι προσθέτουμε το κρύο νερό και τη βελουτόσουπα.
  • Ανακατεύουμε να διαλυθεί.
  • Μεταφέρουμε και βράζουμε για 3 λεπτά.
  • Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το αλάτι.
  • Βράζουμε για άλλα 7 λεπτά και όταν πήξει προσθέτουμε το βούτυρο.
  • Αποσύρουμε και μεταφέρουμε σε ένα βαθύ μπολ ή πιάτο 
  • Προαιρετικά βάζουμε μια κουταλιά γιαούρτι. 
 - 
English
 - 
en
Estonian
 - 
et
French
 - 
fr
German
 - 
de
Greek
 - 
el
Italian
 - 
it
Japanese
 - 
ja
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es
Swedish
 - 
sv