Μανιταρόσουπα βελουτέ

Μανιταρόσουπα βελουτέ

Prep Time5 mins
Active Time10 mins
Total Time15 mins
Yield: 4

Materials

  • 4 κ.σ βελουτόσουπα με μανιτάρια  Μανιταροπροιόντα Γρεβενών 
  • ποτήρια   νερό 
  • 1/4  κούπας  κρέμα γάλακτος
  • 2  κ.σ  βούτυρο
  • Λίγο αλάτι 
  • Προαιρετικά γιαούρτι για το στόλισμα

Instructions

  • Σε ένα βαθύ τηγάνι ή κατσαρολάκι προσθέτουμε το κρύο νερό και τη βελουτόσουπα.
  • Ανακατεύουμε να διαλυθεί.
  • Μεταφέρουμε και βράζουμε για 3 λεπτά.
  • Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το αλάτι.
  • Βράζουμε για άλλα 7 λεπτά και όταν πήξει προσθέτουμε το βούτυρο.
  • Αποσύρουμε και μεταφέρουμε σε ένα βαθύ μπολ ή πιάτο 
  • Προαιρετικά βάζουμε μια κουταλιά γιαούρτι. 
 - 
English
 - 
en
Greek
 - 
el