Μπισκότα για όλες τις χρήσεις
Materials
- 125 ml ελαιόλαδο
- 120 ml γάλα
- 120 γρ αλεύρι βρώμης
- 120 γρ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ή ΑΛΕΥΡΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ
- 120 γρ αλεύρι ντινκελ
- 5 σταγόνες μπισκότο
- 50 γρ στέβια 1:3
Instructions
- Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αλεύρι βρώμης το αλεύρι για τσουρέκι και τη στέβια.
- Ρίχνουμε σιγά-σιγά το γάλα.
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο όλη την ποσότητα μαζί και ανακατεύουμε.
- Ξεκινάμε να ζυμώνουμε
- Προσθέτουμε τις σταγόνες μπισκότο.
- Απλώνουμε μία ζελατίνη πάνω στον πάγκο βάζουμε μέσα τη ζύμη και τυλίγουμε.
- Παγώνουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά και την αφήνουνε να σταθεροποιηθεί.
- Την αφαιρούμε από το ψυγείο
- Με ένα πλάστη ανοίγουμε τη ζύμη μέχρι να γίνει ισόποση ποσότητα παντού.
- Παίρνουμε ένα ποτηράκι (ή κουπάτ αν θέλετε και με σχέδια) και δημιουργούμε τα μπισκότα μας.
- Ψήνουμε στους 200°C στις αντιστάσεις για περίπου 20-25 λεπτά.
Αφήστε μια απάντηση