Παγωτό σάντουιτς
Materials
- 2 πακέτα μπισκότα τύπου πτι-μπερ
- 2 κρέμες στιγμής μπισκότο και βανίλια
- 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
- 1 κουτί σαντιγύ χτυπημένη
- 2 βανίλιες
- 3 φλ γάλα για τις κρέμες
Instructions
- Χτυπάμε πρώτα την κρέμα στιγμής μπισκότο.
- Προσθέτουμε με το 1/2 γάλα ζαχαρούχο και 1/2 σαντιγύ.
- Επαναλαμβάνουμε το ίδιο και για την άλλη κρέμα.
- Σε ένα τάπερ ή σε ένα πυρέξ τοποθετούμε τα μπισκότα με την καλή όψη προς τα κάτω.
- Στρώνουμε την κρέμα βανίλια ισοπαχα πάνω από την κρέμα μπισκότο.
- Από πάνω τοποθετούμε τα μπισκότα στην ίδια διάταξη μετά κάτω ώστε να κοπούν τα κομμάτια στη διάσταση του μπισκότου.
- Παγώνουμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.
Αφήστε μια απάντηση