Παγωτό σάντουιτς

Παγωτό σάντουιτς

Prep Time 20 minutes
Cook Time 4 hours
Course Breakfast, Dessert
Cuisine Greek

Ingredients
  

  • 2  πακέτα   μπισκότα τύπου πτι-μπερ
  • 2 κρέμες στιγμής μπισκότο και βανίλια
  • 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
  • 1 κουτί  σαντιγύ χτυπημένη
  • 2 βανίλιες
  • 3 φλ γάλα για τις κρέμες

Instructions
 

  • Χτυπάμε πρώτα την κρέμα στιγμής μπισκότο.
  • Προσθέτουμε με το  1/2 γάλα ζαχαρούχο και 1/2 σαντιγύ.
  • Επαναλαμβάνουμε το ίδιο και για την άλλη κρέμα.
  • Σε ένα τάπερ ή σε ένα πυρέξ τοποθετούμε τα μπισκότα με την καλή όψη προς τα κάτω.
  • Στρώνουμε την κρέμα βανίλια ισοπαχα πάνω από την κρέμα μπισκότο.
  • Από πάνω τοποθετούμε τα μπισκότα στην ίδια διάταξη μετά κάτω ώστε να κοπούν τα κομμάτια στη διάσταση του μπισκότου.
  • Παγώνουμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.
Share via
Copy link