Πατάτες με λάδι λευκής τρούφας και κεφαλοτύρι
Ingredients
- 4 μέτριες πατάτες
- 3 κ.σ ελαιόλαδο
- Ανθός αλατιού
- Πιπέρι
- 1 κ.γλ. ρίγανη
- 1 κ.γλ. σκόνη λεμονιού
- 1 κ.γλ. βοτανα προβηγκιας
- 1 κ.σ Τρουφέλαιο Λευκής Τρούφας 100ml
- 3 κ.σ. κεφαλοτύρι
Instructions
- Κόβουμε τις πατάτες με ένα μαντολίνο είτε με ένα μαχαίρι σε λεπτές φέτες.
- Τις βάζουμε μέσα σε νερό για να ξεπλυθούν καλά στη συνέχεια τις μεταφέρουμε μέσα σε ένα άλλο μπολ και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
- Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Αδειάζουμε τις πατάτες μέσα σε ένα πολύ καλά λαδωμένο πυρέξ και τις ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις για 25-30 λεπτά.
- Βγάζουμε τις πατάτες από το φούρνο και όσο είναι ζεστές προσθέτουμε το λάδι τρούφας και το κεφαλοτύρι.
- Ξαναβάζουμε στο φούρνο για περίπου 10 λεπτά.
Leave a Reply