Σπαγγέτι Ναπολιτάνα
Ingredients
- 3 Ντομάτες (που έχετε περάσει από τον τρίφτη)
- 1 κ.σ Πελτέ Ντομάτας
- 1/2 φλιτζάνι Ξηρό λευκό κρασί
- 1 Κρεμμύδι Μεσαίο, ψιλοκομμένο
- 1/2 Σκελίδα Σκόρδο
- 2 κ.σ Ελαιόλαδο
- Greek salt flakes
- Πιπέρι
- Ρίγανη
- 3-4 φύλλα Βασιλικό
- 1 πρέζα Ζάχαρη
Instructions
- Ρίχνουμε τα σπαγγέτι σε βραστό αλατισμένο νερό με greek salt flakes και τα αφήνουμε για 6-8 λεπτά.
- Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο αφήνουμε να ζεσταθεί λίγο.
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι.
- Όταν μαλακώσει προσθέτουμε το σκόρδο.
- Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά ακόμα.
- Ρίχνουμε τον πελτέ ντομάτας σοτάρουμε λίγο και σβήνουμε με το κρασί.
- Κατεβάζουμε τη φωτιά και αφήνουμε να εξατμιστεί το κρασί.
- Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες τις greek salt flakes πιπέρι και τη ζάχαρη.
- Αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου 10-15 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ρίγανη και τα φύλλα βασιλικού.
Leave a Reply