Σπαγγέτι Ναπολιτάνα

Σπαγγέτι Ναπολιτάνα

Materials

  • 3 Ντομάτες (που έχετε περάσει από τον τρίφτη)
  • 1 κ.σ Πελτέ Ντομάτας
  • 1/2 φλιτζάνι Ξηρό λευκό κρασί
  • 1 Κρεμμύδι Μεσαίο, ψιλοκομμένο
  • 1/2 Σκελίδα Σκόρδο
  • 2 κ.σ Ελαιόλαδο
  • Greek salt flakes
  • Πιπέρι
  • Ρίγανη
  • 3-4 φύλλα Βασιλικό
  • 1 πρέζα Ζάχαρη

Instructions

  • Ρίχνουμε τα σπαγγέτι σε βραστό αλατισμένο νερό με greek salt flakes και τα αφήνουμε για 6-8 λεπτά.
  • Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο αφήνουμε να ζεσταθεί λίγο.
  • Σοτάρουμε το κρεμμύδι.
  • Όταν μαλακώσει προσθέτουμε το σκόρδο.
  • Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά ακόμα.
  • Ρίχνουμε τον πελτέ ντομάτας σοτάρουμε λίγο και σβήνουμε με το κρασί.
  • Κατεβάζουμε τη φωτιά και αφήνουμε να εξατμιστεί το κρασί.
  • Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες τις greek salt flakes πιπέρι και τη ζάχαρη.
  • Αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου 10-15 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  • Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ρίγανη και τα φύλλα βασιλικού.
 - 
English
 - 
en
Greek
 - 
el