Ταραμοσαλάτα ρόζ με πατάτα
Ingredients
- 4 πατατες
- 100 γρ ταραμάς
- 1 φλ ηλιέλαιο
- 1/2 κρεμμύδι
- Χυμός από 1 λεμόνι
- Λίγο νερό
Instructions
- Πλένουμε τις πατάτες με τη φλούδα και τις ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα με κρύο νερό.
- Αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μπορούμε να τις τσιμπήσουμε με πηρούνι και να είναι μαλακές.
- Αφήνουμε τις πατάτες να κρυώσουν και τις ξεφλουδίζουμε.
- Κόβουμε τις πατάτες σε κομμάτια και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ
- Προσθέτουμε τον ταραμά το κρεμμύδι το χυμό λεμονιού και τα αλέθουμε όλα μαζί.
- Προσθέτουμε αργά-αργά το ηλιέλαιο.
- Στο τέλος προσθέτουμε και το νερό.
- Αποθηκεύουμε στο ψυγείο.
Leave a Reply