Μπατζίνα

Μπατζίνα

Prep Time 10 minutes
Cook Time 1 hour
Total Time 1 hour
Course Breakfast
Cuisine Greek

Ingredients
  

Instructions
 

  • Τρίβουμε τα κολοκυθάκια και τα στραγγίζουμε με μία πετσέτα μέχρι να βγάλουν όλα τους τα υγρά.
  • Ρίχνουμε τα κολοκυθάκια σε ένα μπολ προσθέτουμε το γιαούρτι, το αυγό το ελαιόλαδο, το νερό και ανακατεύουμε.
  • Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι.
  • Ρίχνουμε τη φέτα την οποία έχουμε σπάσει με τα χέρια μέσα στο μίγμα.
  • Ένα ταψί είτε μεγάλο ήταν μέτριο βάζουμε λαδόκολλα και ρίχνουμε το μείγμα.(Όσο πιο μεγάλο είναι το ταψί τόσο καιρό ότι θα βγει η μπατζίνα)
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις για 1 ώρα.
Share via
Copy link