Μπατζίνα

Μπατζίνα

Prep Time10 mins
Active Time1 hr
Total Time1 hr
Course: Breakfast
Cuisine: Greek

Materials

Instructions

  • Τρίβουμε τα κολοκυθάκια και τα στραγγίζουμε με μία πετσέτα μέχρι να βγάλουν όλα τους τα υγρά.
  • Ρίχνουμε τα κολοκυθάκια σε ένα μπολ προσθέτουμε το γιαούρτι, το αυγό το ελαιόλαδο, το νερό και ανακατεύουμε.
  • Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι.
  • Ρίχνουμε τη φέτα την οποία έχουμε σπάσει με τα χέρια μέσα στο μίγμα.
  • Ένα ταψί είτε μεγάλο ήταν μέτριο βάζουμε λαδόκολλα και ρίχνουμε το μείγμα.(Όσο πιο μεγάλο είναι το ταψί τόσο καιρό ότι θα βγει η μπατζίνα)
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις για 1 ώρα.
 - 
English
 - 
en
Greek
 - 
el