Μπατζίνα
Ingredients
- 2 μεγάλα κολοκυθάκια
- 200 γρ φέτα κατσικίσια
- 1 αυγό
- 200 γρ γιαούρτι
- 200 ml νερό
- 300 γρ ΑΛΕΥΡΙ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΙΚΟ – ΜΥΛΟΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
- 5 κ.σ ελαιόλαδο
- Πιπέρι
Instructions
- Τρίβουμε τα κολοκυθάκια και τα στραγγίζουμε με μία πετσέτα μέχρι να βγάλουν όλα τους τα υγρά.
- Ρίχνουμε τα κολοκυθάκια σε ένα μπολ προσθέτουμε το γιαούρτι, το αυγό το ελαιόλαδο, το νερό και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι.
- Ρίχνουμε τη φέτα την οποία έχουμε σπάσει με τα χέρια μέσα στο μίγμα.
- Ένα ταψί είτε μεγάλο ήταν μέτριο βάζουμε λαδόκολλα και ρίχνουμε το μείγμα.(Όσο πιο μεγάλο είναι το ταψί τόσο καιρό ότι θα βγει η μπατζίνα)
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις για 1 ώρα.
Leave a Reply