Φακοσαλάτα
Ingredients
- 500 γρ. φακές βρασμένες
- 1 καρότο τριμμενο
- 1 πιπεριά κόκκινη ψημένη
- 1 αγγούρι σε κυβάκια
- 15 ελιές σε ροδέλες
- 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 40 γρ. ελαιόλαδο
- 50 γρ φετα σπασμένη στο χέρι
- Λίγο μπαλσάμικο ξύδι
Instructions
- Πλένουμε καλά και βράζουμε τις φακές σε αλατισμένο νερό για 20 λεπτά και στη συνέχεια τις σουρώνουμε.
- Αδειάζουμε τις φακές κρύες σε ένα μπόλ ,προσθέτουμε όλα υλικά και ανακατεύουμε.
- Αποθηκεύουμε στο ψυγειό.
- Σερβίρουμε προσθέτοντας βαλσάμικο ξύδι.
Leave a Reply