Φοντάν με γεύση rafaellο
Ingredients
Για τη ζύμη
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 250 γρ ινδοκάρυδο
- 20 αμύγδαλα (αν θέλετε περασμένα απο multi)
Για την επικάλυψη
- 1 λευκή κουβερτούρα( λιωμένη σε μπεν μαρί)
- Ινδοκάρυδο
Instructions
- Ρίχνουμε το ινδοκάρυδο
- Προσθέτουμε το ζαχαρούχο.
- Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και μόλις ενσωματωθούν μέσα στο μείγμα βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 15 λεπτά για να σφίξει.
- Πλάθουμε σε μπαλάκια.
- Τα περνάμε από τη λευκή κουβερτούρα που έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί και από το ινδοκαρυδο
- Τοποθετούμε πάλι στο ψυγείο γία να παγώσουν περίπου μία ώρα.
Leave a Reply