Φοντάν με γεύση rafaellο

Φοντάν με γεύση rafaellο

Prep Time1 hr 20 mins
Total Time1 hr 20 mins
Yield: 15

Materials

Για τη ζύμη

  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 250  γρ ινδοκάρυδο
  • 20  αμύγδαλα (αν θέλετε περασμένα απο multi)

Για την επικάλυψη

  • 1 λευκή κουβερτούρα( λιωμένη σε μπεν μαρί)
  • Ινδοκάρυδο

Instructions

  • Ρίχνουμε το ινδοκάρυδο
  • Προσθέτουμε το ζαχαρούχο.
  • Προσθέτουμε  τα αμύγδαλα και μόλις ενσωματωθούν μέσα στο μείγμα βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 15 λεπτά για να σφίξει.
  • Πλάθουμε σε μπαλάκια.
  • Τα περνάμε από τη λευκή κουβερτούρα που έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί και από το ινδοκαρυδο 
  • Τοποθετούμε πάλι στο ψυγείο γία να παγώσουν περίπου μία ώρα.
 - 
English
 - 
en
Greek
 - 
el