Cookies με βούτυρο κάσιους
Ingredients
- 150 γρ ΑΛΕΥΡΙ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΙΚΟ – ΜΥΛΟΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ κοσκινισμένο
- 1 ½ κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
- 45 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 105 γρ ζάχαρη καρύδας
- 240 γρ βούτυρο κάσιους ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ξηροί Καρποί | Καλαμαριά Θεσσαλονίκης
- 5 σταγόνες άρωμα βανίλια
- 1 αυγό
- 1 κ.σ. γάλα
Instructions
- Σε ένα μπολ χτυπάμε το βούτυρο κάσιους, το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει.
- Προσθέτουμε τη βανίλια και το αυγό.
- Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε το σταδιακά.
- Πλάθουμε σε μπαλίτσες.
- Οι μπάλες πρέπει να τοποθετηθούν με κενό μεταξύ τους σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς 12-14 λεπτά για να γίνουν πιο τραγανά μπισκότα 9-11 λεπτά για μαλακά μπισκότα.
Leave a Reply