Donuts βρώμης (ντόνατς)

Donuts βρώμης (ντόνατς)

Prep Time 15 minutes
Cook Time 45 minutes
Total Time 1 hour
Course Breakfast, Dessert, Snack
Cuisine American, French, Greek
Servings 8

Ingredients
  

Για τα donuts

  • 2 μπανάνες
  • 2 αυγά
  • 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 150 γρ. αλεύρι βρώμης
  • 1 φακελάκι baking powder
  • 100 γρ τρούφα σοκολάτας
  • 1 κ γλ κανέλα

Για το γλασο σοκολατας

  • 2 κ.σ στέβια άχνη
  • 1 κ.γλ γάλα
  • 2 κ.γλ κακάο

Για το λευκό γλασο

  • 2 κ.σ στέβια άχνη
  • 1 κ.γλ γάλα

Για το ροζ

  • 2 κ.σ στέβια άχνη
  • 1 κ.γλ γάλα
  • 5 σταγόνες κόκκινο χρωμα ζαχαροπάστικής

Instructions
 

  • Στον κάδο του μίξερ βάζουμε τις μπανάνες, τα αυγά, το γιαούρτι ,την κανέλα και χτυπάμε καλά.
  • Προσθέτουμε και τη τρούφα.
  • Σ΄ ένα μπολ ανακατεύουμε το αλέυρι βρώμης το baking και προσθέτουμε τον χυλό με τα ρευστά.
  • Μεταφέρουμε το μέιγμα με τη βοήθεια μιας σακούλας ζαχαροπλαστικής σε μια φόρμα για ντόνατς.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 45 ώρα στους 180° C.
Keyword donuts
Share via
Copy link