Donuts βρώμης (ντόνατς)
Ingredients
Για τα donuts
- 2 μπανάνες
- 2 αυγά
- 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 150 γρ. αλεύρι βρώμης
- 1 φακελάκι baking powder
- 100 γρ τρούφα σοκολάτας
- 1 κ γλ κανέλα
Για το γλασο σοκολατας
- 2 κ.σ στέβια άχνη
- 1 κ.γλ γάλα
- 2 κ.γλ κακάο
Για το λευκό γλασο
- 2 κ.σ στέβια άχνη
- 1 κ.γλ γάλα
Για το ροζ
- 2 κ.σ στέβια άχνη
- 1 κ.γλ γάλα
- 5 σταγόνες κόκκινο χρωμα ζαχαροπάστικής
Instructions
- Στον κάδο του μίξερ βάζουμε τις μπανάνες, τα αυγά, το γιαούρτι ,την κανέλα και χτυπάμε καλά.
- Προσθέτουμε και τη τρούφα.
- Σ΄ ένα μπολ ανακατεύουμε το αλέυρι βρώμης το baking και προσθέτουμε τον χυλό με τα ρευστά.
- Μεταφέρουμε το μέιγμα με τη βοήθεια μιας σακούλας ζαχαροπλαστικής σε μια φόρμα για ντόνατς.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 45 ώρα στους 180° C.
Leave a Reply