
Kέικ σοκολατόπιτα
Ingredients
- 1& 1/4 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1/3 κούπα κακάο
- 1 κούπα ζεστό νερό θερμοκρασία από τη βρύση
- 1 βανιλίνη
- 1/3 κούπα Karpea Gourmet πορτοκάλι
- 60 γραμμ. κουβερτούρα κομμένη σε κομμάτια με μαχαίρι
Instructions
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά
- Ρίχνουμε τη κουβερτούρα σε κομμάτια.
- Προσθέτουμε το νερό.
- Στο τέλος ρίχνουμε το Karpea Gourmet πορτοκάλι
- Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι για ένα πυρέξ το οποίο έχουμε λαδώσει πολύ καλά.
- Ψήνουμε για 45 λεπτά σε προθερμασμένο στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς
- Μπορείτε αν θέλετε να ελέγξετε αν ψήθηκε με μία οδοντογλυφίδα ανοίγοντας το φούρνο μετά από 30 λεπτά και αν βγει οι χωρίς υγρή ζύμη είναι έτοιμο
- Περιχύνουμε το μείγμα σοκολάτας πάνω από το κέικ.
Leave a Reply