Γλυκιά μους γιαουρτιού με δαμάσκηνα
Ingredients
- 200 γρ στραγγιστό γιαούρτι
- 100 γρ κρέμα γάλακτος (φυτική)
- Δαμάσκηνα
- 1 κούπα κονιάκ
Instructions
- Μουλιάζουμε τα δαμάσκηνα στο κονιάκ (εάν επιθυμείτε από το προηγούμενο βράδυ).
- Χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος μόνη της για 5 λεπτά.
- Προσθέτουμε το γιαούρτι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει αφράτη μους.
- Αδειάζουμε τη μους σε δύο κολωνάτα ποτήρια.
- Προσθέτουμε τα δαμάσκηνα και αφήνουμε να "ποτίσει" το κονιάκ (απο τα δαμάσκηνα) στη μους.
Leave a Reply