Γλυκιά μους γιαουρτιού με δαμάσκηνα

Γλυκιά μους γιαουρτιού με δαμάσκηνα

Prep Time 10 minutes
Servings 2

Ingredients
  

  • 200 γρ στραγγιστό γιαούρτι
  • 100 γρ κρέμα γάλακτος (φυτική)
  • Δαμάσκηνα
  • 1 κούπα κονιάκ

Instructions
 

  • Μουλιάζουμε τα δαμάσκηνα στο κονιάκ (εάν επιθυμείτε από το προηγούμενο βράδυ).
  • Χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος μόνη της για 5 λεπτά.
  • Προσθέτουμε το γιαούρτι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει αφράτη μους.
  • Αδειάζουμε τη μους σε δύο κολωνάτα ποτήρια.
  • Προσθέτουμε τα δαμάσκηνα και αφήνουμε να "ποτίσει" το κονιάκ (απο τα δαμάσκηνα) στη μους.
Share via
Copy link