Γρανίτα γιαούρτι
Materials
- 400 γρ Στραγγιστό γιαούρτι
- 3 κ.σ Άχνη Stevia Parana
- 125 γρ Κουβερτούρα λιωμένη
- Σιρόπι με άρωμα κεράσι Stevia Parana
- Πρωτεΐνη κολοκυθόσπορου Γιαχανας
Instructions
- Χτυπάμε πολύ καλά το γιαούρτι με την άχνη στέβια.
- Στη συνέχεια βάζουμε ένα αλουμινόχαρτο μέσα σε ένα ταψί και προσθέτουμε το γιαούρτι.
- Λιώνουμε τη κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
- Προσθέτουμε λιωμένη κουβερτούρα, το φυστικοβούτυρο το σιρόπι με γεύση κεράσι και τη πρωτεΐνη κολοκυθόσπορου.
- Παγώνουμε στη κατάψυξη για τουλάχιστον μία νύχτα.
Αφήστε μια απάντηση