Γρανίτα γιαούρτι

Γρανίτα γιαούρτι

Materials

  • 400 γρ Στραγγιστό γιαούρτι
  • 3 κ.σ Άχνη Stevia Parana
  • 125 γρ Κουβερτούρα λιωμένη
  • Σιρόπι με άρωμα κεράσι Stevia Parana
  • Πρωτεΐνη κολοκυθόσπορου Γιαχανας

Instructions

  • Χτυπάμε πολύ καλά το γιαούρτι με την άχνη στέβια.
  • Στη συνέχεια βάζουμε ένα αλουμινόχαρτο μέσα σε ένα ταψί και προσθέτουμε το γιαούρτι.
  • Λιώνουμε τη κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
  • Προσθέτουμε λιωμένη κουβερτούρα, το φυστικοβούτυρο το σιρόπι με γεύση κεράσι και τη πρωτεΐνη κολοκυθόσπορου.
  • Παγώνουμε στη κατάψυξη για τουλάχιστον μία νύχτα.
 - 
English
 - 
en
Greek
 - 
el