Κέικ μήλο καρότο
Ingredients
- 2 Φλυτζάνι ΑΛΕΥΡΙ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΙΚΟ
- 2 κ.γ Μπέικιν
- 1 Βανίλια Σκόνη
- 1/2 κ.γ Κανέλα
- 1 Φλυτζάνι Ζάχαρη Καρύδας
- 1/2 Φλυτζάνι ηλίέλαιο Γιαχανάς
- 2 Αυγά
- 3/4 Φλυτζάνια Γάλα
- 1 Μήλο Τριμμένο
- 1 Καρότο Τριμμένο
Instructions
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το μπέικιν και το αλεύρι.
- Βάζουμε και τη βανίλια, προσθέτουμε την κανέλα.
- Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε τη ζάχαρη καρύδας μαζί με το ηλιέλαιο και τα αυγά.
- Ανακατεύουμε για να ομογενοποιήσουμε.
- Ενσωματώνουμε το υγρό στο στέρεο μείγμα.
- Προσθέτουμε το μήλο.
- Συνεχίζουμε προσθέτοντας και το καρότο.
- Ρίχνουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια.
- Ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο αέρα στους 160 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα.
Leave a Reply