Λουκάνικα με πουρέ μελιτζάνας

Λουκάνικα με πουρέ μελιτζάνας

Ingredients
  

  • Λουκάνικο Γεμιστό με κρητικό κατσικίσιο τυρί Συμπόσιον

Για τον πουρέ μελιτζάνας (2 μερίδες)

  • 250 ml Φρέσκο γάλα
  • 1 κ.σ Αλεύρι Μύλοι Γρεβενών Γιαννακόπουλος
  • 1 κ.σ Βούτυρο
  • 3 Μέτριες Μελιτζάνες φλάσκες
  • Αλάτι

Instructions
 

  • Ψήνουμε τις μελιτζάνες στους 250 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά.
  • Αφού κρυώσουν χαράζουμε, αφαιρούμε τη σάρκα τους τις τοποθετούμε μαζί με το λάδι και το αλάτι μέσα στο multi, και αλέθουμε.
  • Σε μία μικρή κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει.
  • Προσθέτουμε το αλεύρι και τα βουρτσίζουμε καλά το αλεύρι μέσα στο βούτυρο.
  • Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα ζεστό όποτε μπορείτε να το ζεστάνετε σε ένα κατσαρολάκι από πριν.
  • Προσθέτουμε το γάλα σιγά-σιγά για να γίνει μία λεία μπεσαμέλ.
  • Ολοκληρώνουμε τη διαδικασία προσθέτοντας την αλεσμένη μελιτζάνα σε ένα σχαροτήγανο.
  • Ψήστε για τουλάχιστον 15 με 20 λεπτά τα λουκάνικα.
 - 
English
 - 
en
Estonian
 - 
et
French
 - 
fr
German
 - 
de
Greek
 - 
el
Italian
 - 
it
Japanese
 - 
ja
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es
Swedish
 - 
sv