Μαύρες ταλιατέλες με λιαστή ντομάτα
Ingredients
- Ταλιατέλες μελάνι σουπιάς
- 420 γρ Σάλτσα μεσογειακή
- Λάδι
- 2-3 Λιαστές Ντομάτες
- Φρέσκα Μυρωδικά
- 1 Σκελίδα Σκόρδο
Instructions
- Σε βραστό αλατισμένο νερό ρίχνουμε τις ταλιατέλες.
- Σε μεσαία φωτιά και βάζουμε λάδι από τη μαριναρισμένη λιαστή ντομάτα και θα ρίξουμε και το σκορδάκι.
- Ρίχνουμε πριν δυο λιαστές ντομάτες για να πάρει λίγο και τη γεύση το λάδι.
- Βάζουμε τη σάλτσα τη μεσογειακή έχει μέσα χοντροκομμένα κομμάτια από ελιά τι νιώθεις την ελιά που πάει απίστευτα στη σάλτσα τα προσθέσουμε μέσα τα μυρωδικά
- Βράζουμε 10 λεπτά και σε σερβίρουμε
Leave a Reply