Μοναστηριακές τηγανίτες

Μοναστηριακές τηγανίτες

Prep Time 5 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 15 minutes
Course Breakfast, Dessert
Cuisine Greek

Ingredients
  

Instructions
 

  • Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά και αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο ακόμη νερό ακόμη μέχρι να χυλώσει.
  • Βάζουμε τηγάνι αρκετό λάδι και το τοποθετούμε σε μάτι δυνατή φωτιά.
  • Ρίχνουμε το μείγμα μέσα στο λάδι χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι της σούπας δημιουργώντας έτσι τις τηγανίτες.
  • Όταν οι τηγανιτές αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα τότε τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις τοποθετούμε πάνω σε ένα πιάτο στο οποίο έχουμε βάλει απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
  • Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη ή μέλι και κανέλλα όσο είναι ακόμα ζεστές
 - 
English
 - 
en
Estonian
 - 
et
French
 - 
fr
German
 - 
de
Greek
 - 
el
Italian
 - 
it
Japanese
 - 
ja
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es
Swedish
 - 
sv