Μους πορτοκάλι

Μους πορτοκάλι

Prep Time10 mins
Total Time10 mins
Yield: 2

Materials

  • 500 ml  φρεσκοστυμενος χυμός πορτοκάλι
  • 2 κ σ γεμάτες  κόρν φλάουρ
  • 1 κ.σ. μέλι

Instructions

  • Χωρίζουμε το χυμό πορτοκάλι σε δύο ποτήρια ισόποσα (250ml το ποτήρι).
  • Στο ένα ποτήρι ανακατεύουμε για να διαλυθεί καλά 1 κ.σ κορν φλάουρ.
  • Σε ένα κατσαρολάκι  ρίχνουμε το δεύτερο ποτήρι με το χυμο.
  • Προσθέτουμε την άλλη κουταλιά κορν φλάουρ και το μέλι.
  • Ανακατεύουμε πολύ καλά να διαλυθεί και προσθέτουμε το κρύο μείγμα.
  • Ανακατεύουμε με ένα αυγογδάρτη μέσα στην κατσαρόλα και μόλις βγαίνει πηχτή η μους από σύρμα γεμίζουμε σε μπολάκια.
 - 
English
 - 
en
Greek
 - 
el