Μους πορτοκάλι
Ingredients
- 500 ml φρεσκοστυμενος χυμός πορτοκάλι
- 2 κ σ γεμάτες κόρν φλάουρ
- 1 κ.σ. μέλι
Instructions
- Χωρίζουμε το χυμό πορτοκάλι σε δύο ποτήρια ισόποσα (250ml το ποτήρι).
- Στο ένα ποτήρι ανακατεύουμε για να διαλυθεί καλά 1 κ.σ κορν φλάουρ.
- Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το δεύτερο ποτήρι με το χυμο.
- Προσθέτουμε την άλλη κουταλιά κορν φλάουρ και το μέλι.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά να διαλυθεί και προσθέτουμε το κρύο μείγμα.
- Ανακατεύουμε με ένα αυγογδάρτη μέσα στην κατσαρόλα και μόλις βγαίνει πηχτή η μους από σύρμα γεμίζουμε σε μπολάκια.
Leave a Reply