Μπισκότα κάσιους
Ingredients
- 150 γρ μείγμα ξηρών καρπών (κάσιους ,φιστίκια Αιγίνης και καρύδια)
- 100 γρ Σταγόνες Κουβερτούρας
- 150 γρ Βούτυρο Φυτικό (θερμοκρασία δωματίου)
- 125 γρ Ζάχαρη (ή κάποιο γλυκαντικό της επιλογής σας)
- 1 Φακελάκι Βανίλια
- 125 γρ Αλέυρι
- 1/2 Μπέικιν
Στολισμός
- Greek salt flakes
- Μαύρη σοκολάτα λιωμένη
- Λευκή σοκολάτα λιωμένη
Instructions
- Χτυπάμε το βούτυρο τη ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να γίνουνε ένα μείγμα.
- Προσθέτουμε και το αλεύρι με το μπέικιν. Τέλος προσθέτουμε τα καρύδια τα φυστίκια Αιγίνης και τις σταγόνες κουβερτούρας.
- Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και τα πατάμε ελαφρά στη μέση.
- Πασπαλίζουμε από πάνω με ολόκληρα κομμάτια κάσιους.
- Σε ένα ταψί στρώνουμε μία λαδόκολλα και τοποθετούμε τα μπισκότα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 °C στις αντιστάσεις για 15 λεπτά.
- Βγάζουμε από το φούρνο αφήνουμε να κρυώσουν καλά και βουτάμε το κάθε μπισκότο μέχρι τη μέση.
- Τέλος πασπαλίζουμε και με greek salt flakes.
Leave a Reply