Μπισκότα κάσιους

Μπισκότα κάσιους

Ingredients
  

  • 150 γρ μείγμα ξηρών καρπών (κάσιους ,φιστίκια Αιγίνης και καρύδια)
  • 100 γρ Σταγόνες Κουβερτούρας
  • 150 γρ Βούτυρο Φυτικό (θερμοκρασία δωματίου)
  • 125 γρ Ζάχαρη (ή κάποιο γλυκαντικό της επιλογής σας)
  • 1 Φακελάκι Βανίλια
  • 125 γρ Αλέυρι
  • 1/2 Μπέικιν

Στολισμός

  • Greek salt flakes
  • Μαύρη σοκολάτα λιωμένη
  • Λευκή σοκολάτα λιωμένη

Instructions
 

  • Χτυπάμε το βούτυρο τη ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να γίνουνε ένα μείγμα.
  • Προσθέτουμε και το αλεύρι με το μπέικιν. Τέλος προσθέτουμε τα καρύδια τα φυστίκια Αιγίνης και τις σταγόνες κουβερτούρας.
  • Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και τα πατάμε ελαφρά στη μέση.
  • Πασπαλίζουμε από πάνω με ολόκληρα κομμάτια κάσιους.
  • Σε ένα ταψί στρώνουμε μία λαδόκολλα και τοποθετούμε τα μπισκότα.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 °C στις αντιστάσεις για 15 λεπτά.
  • Βγάζουμε από το φούρνο αφήνουμε να κρυώσουν καλά και βουτάμε το κάθε μπισκότο μέχρι τη μέση.
  • Τέλος πασπαλίζουμε και με greek salt flakes.
Share via
Copy link