Μπουγάτσα κρέμα με τορτίγια

Μπουγάτσα κρέμα με τορτίγια

Cook Time 10 minutes
Total Time 10 minutes
Course Breakfast, Dessert, Snack
Cuisine Greek
Servings 1

Ingredients
  

  • 1 τορτίγια
  • 1 ποτήρι γάλα
  • 2 κ.σ. κορν φλάουρ
  • 1 βανίλια
  • 2 κ.σ άχνη στέβια ή ζάχαρη άχνη

Instructions
 

  • Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνουμε μισό ποτήρι γάλα και την άχνη στέβια.
  • Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
  • Στο ποτήρι που έχει το υπόλοιπο κρύο γάλα προσθέτουμε το κόρν φλάουρ και ανακατεύουμε
  • Ρίχνουμε το κρύο μείγμα στο ζεστό και συνεχίζουμε ανακατεύοντας μέχρι να πήξει.
  • Αδειάζουμε όλη τη κρέμα μέσα στη τορτίγια και κλείνουμε σε σχήμα φακέλου
  • Σε τηγανάκι που έχουμε αλείψει με ελαιόλαδο ανακατεμένο με τη βανίλια τοποθετούμε τη τορτίγια.
  • Ψήνουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να χρυσαφίσει.
  • Πασπαλίζουμε με άχνη στέβια και κανέλα.
Keyword κρέμα, μπουγάτσα
Share via
Copy link