Μπουγάτσα κρέμα με τορτίγια
Ingredients
- 1 τορτίγια
- 1 ποτήρι γάλα
- 2 κ.σ. κορν φλάουρ
- 1 βανίλια
- 2 κ.σ άχνη στέβια ή ζάχαρη άχνη
Instructions
- Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνουμε μισό ποτήρι γάλα και την άχνη στέβια.
- Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
- Στο ποτήρι που έχει το υπόλοιπο κρύο γάλα προσθέτουμε το κόρν φλάουρ και ανακατεύουμε
- Ρίχνουμε το κρύο μείγμα στο ζεστό και συνεχίζουμε ανακατεύοντας μέχρι να πήξει.
- Αδειάζουμε όλη τη κρέμα μέσα στη τορτίγια και κλείνουμε σε σχήμα φακέλου
- Σε τηγανάκι που έχουμε αλείψει με ελαιόλαδο ανακατεμένο με τη βανίλια τοποθετούμε τη τορτίγια.
- Ψήνουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να χρυσαφίσει.
- Πασπαλίζουμε με άχνη στέβια και κανέλα.
Leave a Reply