Πανεύκολη αφράτη βασιλόπιτά κέικ
Ingredients
- 3 αυγά
- 1 φλυτζάνι μαργαρίνη
- 2 βανίλιες
- 3 κ.σ γάλα
- 4 φλυτζάνια ΑΛΕΥΡΙ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΙΚΟ
- 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
- 2 φλυτζάνια ζάχαρη 3/4 στον καθένα
- 1 φλυτζάνι χυμό πορτοκάλι φρεσκοστυμμένο
- Ξύσμα πορτοκαλιού από 1 μεγάλο πορτοκάλι
Instructions
- Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το ξύσμα.
- Χτυπάμε τη μαργαρίνη και τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν 8-10 λεπτά.
- Προσθέτουμε τα αυγά ένα-ένα το γάλα και το χυμό πορτοκάλι.
- Προσθέτουμε τη βανίλιες στο υγρό μείγμα και το μείγμα του άλευρου αργά-αργά μέχρι να απορροφηθει.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι στρογγυλό ή τετράγωνο.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 165 βαθμούς 1 ώρα.
Leave a Reply