Σοκολατένιες μπάρες με ρυζογκοφρέτες
Ingredients
- 4 Ρυζογκοφρέτες
- 150 γρ Κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη
- 1 κ.γλ Μέλι
- 100 γρ μείγμα ξηρών καρπών (αμύγδαλα ,κράνμπερι, φιστίκια Αιγίνης καρύδια)
- 3 κ.γλ Βούτυρο φουντουκιού
Instructions
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί προσθέτοντας στο φουντουκοβούτυρο και το μέλι.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τις ρυζογκοφρέτες πολύ καλά τριμμένες και το μείγμα ξηρών καρπών.
- Παγώνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον τρεις ώρες.
- Σερβίρουμε με Greek salt flakes.
Leave a Reply