Τορτίγια με κιμά

Τορτίγια με κιμά

Ingredients
  

  • 2 τορτίγιες
  • 200 γρ γιαούρτι στραγγιστό
  • 10 ντοματίνια

Για το κιμα

  • 250 gr κιμάς ανάμεικτος
  • 1/2 κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Πιπέρι
  • Αλάτι
  • 1 ντομάτες τριμμένες
  • 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 1 ξυλάκι κανέλας
  • Ελαιόλαδο

Instructions
 

Για το κιμα

  • Σπάμε το κιμά με λάδι μέχρι να ασπρίσει.
  • Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το αλάτι ,το πιπέρι,το σκόρδο και σοτάρουμε μέχρι να γίνει διάφανο.
  • Ρίχνουμε το πελτέ και το ανακατεύουμε καλά στο μείγμα.
  • Στο τέλος προσθέτουμε τις ντομάτες και το ξυλάκι κανέλας και αφήνουμε να πάρει μια βράση.
  • (Αν οι ντομάτες δεν είναι πολύ ώριμες προσθέτουμε 1 φλυτζάνι νερό.)
  • Σε κάθε τορτίγια προσθέτουμε 3-4 κ.σ. κιμά ,2 κ.σ. γιαούρτι & 5 ντοματίνια.
  • Τυλίγουμε τη τορτίγια προς τα μέσα κλείνοντας τις γωνίες.
Share via
Copy link