Τορτίγια με κιμά
Ingredients
- 2 τορτίγιες
- 200 γρ γιαούρτι στραγγιστό
- 10 ντοματίνια
Για το κιμα
- 250 gr κιμάς ανάμεικτος
- 1/2 κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Πιπέρι
- Αλάτι
- 1 ντομάτες τριμμένες
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 1 ξυλάκι κανέλας
- Ελαιόλαδο
Instructions
Για το κιμα
- Σπάμε το κιμά με λάδι μέχρι να ασπρίσει.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το αλάτι ,το πιπέρι,το σκόρδο και σοτάρουμε μέχρι να γίνει διάφανο.
- Ρίχνουμε το πελτέ και το ανακατεύουμε καλά στο μείγμα.
- Στο τέλος προσθέτουμε τις ντομάτες και το ξυλάκι κανέλας και αφήνουμε να πάρει μια βράση.
- (Αν οι ντομάτες δεν είναι πολύ ώριμες προσθέτουμε 1 φλυτζάνι νερό.)
- Σε κάθε τορτίγια προσθέτουμε 3-4 κ.σ. κιμά ,2 κ.σ. γιαούρτι & 5 ντοματίνια.
- Τυλίγουμε τη τορτίγια προς τα μέσα κλείνοντας τις γωνίες.
Leave a Reply