Χριστουγεννιάτικα μπισκότα
Ingredients
Instructions
- Χτυπάμε για τουλάχιστον 5 λεπτά τη ζάχαρη με το βούτυρο.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά και τις βανίλιες.
- Στο τέλος ρίχνουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε απαλά το μείγμα μέχρι να ενσωματωθεί.
- Τοποθετούμε τη ζύμη μέσα σε μία ζελατίνη και τοποθετούμε στο ψυγείο για μία ώρα ή στη κατάψυξη για 10 λεπτά.
- Βγάζουμε από το ψυγείο δουλεύουμε λίγο στα χέρια μας για 1-2 λεπτά και με ένα πλάστη ανοίγουμε απαλά τη ζύμη για να γίνουν ισόποσα το μπισκότα.
- Δημιουργούμε τα μπισκότα μας είτε με κουπάτ είτε με ένα ποτήρι αλευρωμένο στο στόμιο.
- Ψήνομαι στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.
Leave a Reply