Ψωμί με χαμηλούς υδατάνθρακες
Ingredients
- 6 Αυγά
- 300 γρ Στραγγιστό Γιαούρτι
- 100 γρ Αλέυρι γ.ο.χ
- 6 κ.σ Αλεύρι Βρώμης σκόνη
- 1 Φακελάκι Μπέικιν (16 γραμμάρια)
- 1 κ.γ αλάτι
- Ηλιόσποροι
Instructions
- Μέσα στα έξι αυγά ρίχνουμε το αλεύρι.
- Προσθέτουμε το αλεύρι βρώμης και το μπεικιν.
- Ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.
- Τοποθετούμε σε μία μακρόστενη φόρμα για κέικ όπου έχουμε βάλει λαδόκολλα.
- Ριχνουμε από πάνω μπόλικο ηλιόσπορο.
- Ψήνουμε στους 180°C στις αντιστάσεις μέχρι να πάρει χρώμα.
Leave a Reply