Ψωμί με χαμηλούς υδατάνθρακες

Ψωμί με χαμηλούς υδατάνθρακες

Ingredients
  

  • 6 Αυγά
  • 300 γρ Στραγγιστό Γιαούρτι
  • 100 γρ Αλέυρι γ.ο.χ
  • 6 κ.σ Αλεύρι Βρώμης σκόνη
  • 1 Φακελάκι Μπέικιν (16 γραμμάρια)
  • 1 κ.γ αλάτι
  • Ηλιόσποροι

Instructions
 

  • Μέσα στα έξι αυγά ρίχνουμε το αλεύρι.
  • Προσθέτουμε το αλεύρι βρώμης και το μπεικιν.
  • Ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.
  • Τοποθετούμε σε μία μακρόστενη φόρμα για κέικ όπου έχουμε βάλει λαδόκολλα.
  • Ριχνουμε από πάνω μπόλικο ηλιόσπορο.
  • Ψήνουμε στους 180°C στις αντιστάσεις μέχρι να πάρει χρώμα.
Share via
Copy link