Apple bread

Apple bread

Prep Time20 mins
Active Time40 mins
Total Time1 hr
Yield: 8

Materials

Για τη ζύμη

  • 2  μήλα
  • 1 φλ ζάχαρη
  • αυγά
  • φλ ΑΛΕΥΡΙ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΙΚΟ 
  • 1 κ.γ  μπέικιν πάουντερ 
  • 3/4  φλ μαργαρίνη + 4 κ.γ. για το ταψί
  • 1 κ.σ. κανέλα

Για τι γλάσο

  • 200 γρ ζαχαρούχο γάλα
  • 80 γρ κρέμα γάλακτος φυτική
  • 1 βανίλια

Instructions

Για τη ζύμη

  • Ρίχνουμε τη μαργαρίνη στο ταψί και βάζουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς να λιώσει
  • Σε ένα μπολ προσθέτουμε τη ζάχαρη τη μαργαρίνη χτυπάμε μέχρι να ασπρίσουν
  •  Προσθέτουμε την κανέλα τα αυγά και το αλεύρι σε δόσεις
  • Τοποθετούμε τις φέτες των μήλων μέσα στο ταψί αδειάζουμε τη ζύμη από πάνω
  • Ψήνουμε για 40 λεπτά στους 180 βαθμούς.
  • Μόλις κρυώσει αναποδογυρίζουμε και προσθέτουμε το γλάσο.

Για το γλάσο

  • Μέσα σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος κρύα και τη βανίλια
  • Προσθέτουμε σιγά-σιγά το ζαχαρούχο μέχρι να ενσωματωθεί μέσα στο υπόλοιπο μείγμα.
 - 
English
 - 
en
Greek
 - 
el